Читомо > Book Art > Записники-касети й молескіни захоплень

Book Art

Записники-касети й молескіни захоплень

05.03.2010 0 Автор:

Аудіокасети повертаються! Щоправда, у вигляді блокнотиків. Ностальгія – теж двигун торгівлі. „The Paper Tiger” пропонує записники-касети та записники-плеєри.

,,

14passion

kk

15passion

kk

13_zapys

,,

Оформлення обкладинки  можна замовляти: вибрати назву групи, ім’я улюбленого виконавця або ж нарешті  „випустити альбом” і вписати власне ім’я. Єдине, хазяїн незвичного нотатника має бути лаконічним – блокноти за розміром такі, як справжня касета й програвач.  Та це нічого, складніше буде, коли випустять блокнот-флешку чи блокнот MP3-плеєр…

Ось писати про музику й свої пісенно-нотні вподоби можна у записничку «Музика» із колекції Moleskine Passions (“Молескіни для захоплених”).

ll

4passion

kk

Новинку від італійського видавця «Модо енд Модо» вперше афішували на Міжнародній книжковій виставці в Франкфурті минулого року. Проте блокнотики випустили не тільки для шанувальників музики, а й для тих, чиїм хобі є кулінарія, фільми, здоровий спосіб життя, поцінування вина і, звісно, книжок.

mm

3passions-9

jj

Додатковим бонусом для тих, хто не пошкодує 13 з половиною доларів, є наявність набору наклейок із ключовими словами й іконками, глосарію, тематичного календаря, карти, відповідно до вашого хобі. Блокноту можна довірити не тільки свої думки, бо є для цього просто чисті сторінки, а й цікаві вирізки, зображення, світлини, під який спеціально підлаштували макет. У разі закінчення наклейок й іншої функціональної макулатури виробники радять докачати зображення на сайті й роздрукувати. Тож, із молескіном нудитись не прийдеться.

kk

5passion

ll

7passion

ll

Нові записники з строго-чорним тисненням і щільною текстурою тематичних зображень на обкладинці, кажуть, уже доступні в крамницях-партнерах. У нас, мабуть, ще ні.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe