Читомо > Book Art > В’язана книжка на Книжковому Арсеналі

Book Art

В’язана книжка на Книжковому Арсеналі

12.10.2012 1 Автор:

Всі, хто відвідав «Книжковий Арсенал», мали можливість побачити, як в’яжеться книжка. Автор проекту – художниця Ануш Агамян – забезпечила, аби кожен міг долучитися до появи видання своєю історією.

Для цього потрібно було просто взяти стрічку паперу й написати на ній власну історію. А досвідчена майстриня Марія Храпачова спицями вплітала ці «нитки» в загальну «тканину», себто книжку. Її настрій та різнобарвний веселий костюм відповідали задумові видання.

 

Авторами видання були абсолютно різні люди: малеча зі своєю історією життя, пані з подякою своїм батькам, траплялися вірші й житейські мудрощі.

 

 «Є люди, які соромились долучатись, – розповіла пані Марія. – Вони взяли й написали щось на кшталт «хі-хі та ха-ха», якусь звичайну історію. Але і вони спробували!»

 

 Як виявилось, у видавничій сфері пані Марія аж ніяк не новачок: встигла спробувати себе в ролі кореспондента, шеф-редактора, керівника літстудії тощо. До того ж, «в’язана книга» – це далеко не єдиний видавничий проект, до якого вона долучилась. На цьогорічному «Книжковому Арсеналі» вона ще брала участь у презентації своєї  книги для дітей «Хочу грати на роялі», яку проілюстрував Кость Лавро.

 

І на цьому таланти цієї енергійної жінки не вичерпуються. Її знають ще і як авторку біжутерії – такої собі «Мрії редактора» – сережок з олівчиками та книжечками.

 

Вікторія Кравчук

Світлини автора 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Крешана
    17.10.2012 в 1:02 pm

    А як на мене – ідіотська ідея.
    Хто ту книжку потім прочитає в тій в”язанині?
    закопування тексту таке собі..

    Хоча звісно, увагу привертає як будь-який епатаж.. але навряд чи ту увагу, яку треба, щоб розгорнути книжку..

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe