Читомо > Новини > У російський «чорний список книжок» потрапив наш Олесь Бузина

Новини

У російський «чорний список книжок» потрапив наш Олесь Бузина

26.11.2010 0 Автор:

На російському читацькому сайті «LiveLib» започаткувалась нова рубрика «Чорний список книжок», яка містить крики душі незадоволених читачів. «Пропоную всім, кому в житті прийшлось читати такі книжки, які нестерпно хочеться викинути/спалити/втопити, вносити сюди, щоб попередити інших читачів», – стежимо за благородством у пості ініціатора «чорного списку».

Про те, що незадоволених читачів багато, припустити можна було. Але щоб стільки: за кілька днів чорний список добряче розрісся, і читачі, що вже обпеклися на кепській книжці, своїми коментарями відводять від неї інших. У списку лідирує Стефані Майєр із вампірськими «Сутінками» та їхніми продовженнями, далі Януш Вишневський «Самотність в мережі». Дві інші сходинки посідають дві книжки Сергія Мєнаєва «Духless. Повість про несправжню людину» та «The Тьолки. Повість про несправжнє кохання». Читачів не захоплює майже весь Коельо, Бегбедер, Вебер, а також романи про емо, як-от: «Емобой» Антона Соя чи «Емоlove» Ольги Лазеревої.  З українських за злосність і заздрість забанили рідненького Олеся Бузину з книжкою «Вурдалак Тарас Шевченко».

Оце ми подумали, може, й нам зробити такий чорний список і допомогти кільком сотням безневинних майбутніх читачів якогось чергового ширпотребу чи ширнепотребу?

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe