Читомо > Новини > У Мінінформполітики розповіли, як популяризують українські книжки на Донбасі

Новини

У Мінінформполітики розповіли, як популяризують українські книжки на Донбасі

14.04.2018 0 Автор:

Державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко заявляє, що програма популяризації української книжки на Донбасі активно реалізовується. Про це він сказав під час щоквартальної звітної прес-конференції, пише Укрінформ.

Держсекретар МІП розповів, що розпочала роботу програма про поширення української книжки на Сході. З цього приводу міністерство провело кілька нарад разом із комітетами свободи слова і духовності та культури.

Також він додав, що відомство працює із книговидавцями. Зокрема, закуповує книжки і відправляє їх на Схід. За його словами, це історичні, науково-популярні книжки, видання про війну, спогади людей, які воювали в зоні АТО тощо.

“Також друкуємо меншими накладами книжки про популяризацію України, які передаємо на МЗС та посольства”, – додав Біденко.

Нагадаємо, що минулого року було започатковано державну програму «Українська книжка для зони АТО: проект «Українська бібліотека»», яка передбачає направлення військовослужбовцям та цивільним і шкільним бібліотекам на Донбасі українських книжок.

Читайте також: Метафори Донбасу: як писалася історія регіону в літературі

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe