Читомо > Новини > Тренди 2010: електронне чорнило і газети з металевої фольги

Новини

Тренди 2010: електронне чорнило і газети з металевої фольги

15.02.2010 0 Автор:

Виставка споживчої електроніки CES 2010, що відбулася в Лас-Вегасі, явно пройшла на хвилі фурору електронних книг й аналогічних технологій. Під час шоу спостерігалося відразу декілька гучних прем’єр, серед яких, – презентація планшета-«читалки» Skiff Reader з вбудованим програмним забезпеченням і бездротовим доступом до цифрової медіатеки журналів і газет.

Skiff Reader створений за участі Hearst Corporation, одної з найбільших американських медіагруп (випускає журнали Cosmopolitan, Esquire, Marie Claire та ін., а також газету San Francisco Chronicle), і корпорації LG. Тонкий – близько 7 мм – пристрій виготовлений за технологією чорно-білого друку електронним чорнилом на підкладці з металевої фольги, тобто апріорі може гнутися майже як справжня газета – і це не враховуючи того, що планшет зможе відображати крім статичних зображень у тому числі й відео, а також оновлювати завантажений у вбудовану пам’ять контент.

Втім, розробники роблять ставку не тільки на ринок ЗМІ (для того, щоб наповнювати гаджет інформацією, найбільші медіа-корпорації Time Inc., Meredith, Hearst, Cond? Nast і News Corporation навіть створили спільне підприємство — Next Issue Media), але і на рекламний сегмент: технологію Skiff Reader можна буде використовувати як рекламний носій, розміщуючи його як на плоских, так і на округлих поверхнях. Прощавайте паперові газети і плакати, одним словом.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe