Читомо > Новини > «Спасибо жителям Донбасса!»

Новини

«Спасибо жителям Донбасса!»

12.09.2011 0 Автор:

Останніми днями у ЗМІ тільки й пишуть про скандал навколо інтернет-сервісу «ProstoPrint», що займається розміщенням зображень на одязі та сувенірній продукції.
6 вересня до офісу «ProstoPrint» завітали співробітники УБОЗу Києва і вилучили документацію та обладнання.

Власників компанії звинувачують у підробці сувенірної продукції з логотипом Євро-2012. Діяльність компанії, як зазначається на офіційному сайті , тимчасово призупинена у «зв’язку з політичними переслідуваннями власників сервісу та політичним свавіллям». Адже на думку директора і власника інтернет-сервісу Дениса Олейникова, насправді рейд пов’язаний із футболками, які продавалися в одному з партнерських магазинів «ProstoPrint» із написом «Спасибо жителям Донбасса!» – початок нецензурної речівки вболівальників ФК «Динамо» (Київ).

Напередодні пан Олейников нібито отримав попереджувальний дзвінок щодо футболок.
Співробітники компанії розгорнули активну діяльність на захист своїх прав. Денис Олейников написав відкритий лист на ім’я президента України Віктора Януковича. Пан Олейников стверджує, що за законодавством відповідальність за авторську чистоту зображень несе замовник або дизайнер. 12 вересня всі небайдужі запрошуються взяти участь у флеш-мобі на підтримку співробітників «ProstoPrint» (подробиці на сайті). Крім того «ProstoPrint» написав відкритий лист керівництву УЄФА в надії на допомогу.
На Facebook з’явилась група «Спасибо жителям Донбасса!», де можна ознайомитись зі свіжими новинами щодо інциденту та висловити свою думку.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe