Читомо > Book Art > Розмальовка брендових шузів

Book Art

Розмальовка брендових шузів

03.03.2010 2 Автор:

Брати до рук олівці, фломастери, фарби пропонує англійське видавництво Laurence King, що позиціонує себе як креативно-мистецьке. Дуже незабаром у ньому вийде чудо-книжка-розфарбовка “The Sneaker Colouring Book”, що містить 100 чорно-білих малюнків із дизайном кросівок. Всіх моделей спортивного взуття трохи більше ста, видавці обирали найпопулярніші моделі з 1916 року й по сьогодні з 18 найбільших світових брендів, а це й Adidas, Converse, New Balance, Nike, Onitsuka Tiger, Puma, Reebok тощо. Перш, ніж наносити кольорові плями на білосніжні обриси кросівок, можна прочитати про їхні марку, назву моделі, рік створення.  Також видавці врахували одну важливу деталь: якщо розмальовувач не задоволений своїм художнім творінням, то запросто може відірвати сторінку без шкоди для всієї конструкції книжки.

4_kros

3_kros

5_krosk

Ідея взуттєвої розмальовки належить парочці німецьких молодих дизайнерів Даніелю Ярошу й Генрі Клінгелю, що вже не вперше майструють книжки. А всім любителям зафарбовування спортивних капців варто приберегти на книжку 20 доларів.

Для остаточної втіхи снікер-хіпстерів пропонуємо глянути на ще одну розмальовку-акордеон, направду дуже міні. Вона містить тільки 12 малюнків із зображеннями класичних спортивних тапців, але для закоханих у малоформатність – це справжній скарб.

6_kros

kk

7_kros

kk

8_kros

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. абирвалг
    03.03.2010 в 10:25 am

    Нічого собі. Огооооооооооооооооооооооооооооооооо!

  2. irkopupirko
    03.03.2010 в 5:35 pm

    спасибі вам за ваше толерантне ого на нашу вибагливу адмінку)

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe