Читомо > Новини > Різдвяні листівки не про Різдво

Новини

Різдвяні листівки не про Різдво

28.12.2009 0 Автор:

Купка креативщиків з міжнародної компанії Pentagram (офіси в Берліні. Лондоні, Нью-Йорку та інших містах) роблять професійний дизайн… майже всього: інтер’єрів, сайтів, упаковок, виставок і ще – книжок (оцініть портфоліо: http://pentagram.com/en/portfolio/books/item-index.php).

«В оформленні книжок потреба є завжди. Замовлення надходять від видавців, укладачів або авторів книжок, які потребують поради експерта для того, щоб додати належного обміркування, майстерності в типографію, макет та ілюстрації. Авторами та генераторами ідей оформлення деяких книг іноді стають і партнери “Pentagram» – зазначають в компанії.

Різдвяні традиції в «Pentagram» теж креативні. Починаючи з 1971 року в компанії створюють спеціальні невеличкі видання із власним дизайном і розсилають їх друзям, колегам та клієнтам. Необов’язково в них присутня святкова тематика – це й вирізняє їх серед численних вітальних різдвяних та новорічних листівок. Зазвичай книжечки присвячені якійсь грі або забаві.

Тепер і ми можемо долучитись до адресатів «Pentagram», адже цього року на сайті Wallpaper вперше виклали галерею-ретроспективу оригінальних вітальних видань 1974-2008 років.

Ось декілька з них:

pen5

pen6

pen2

pen4

pen3

pen8

pen7

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe