Читомо > Book Art > Очуднення, метафори і метаморфози у листівках Юлії Стахівської

Book Art

Очуднення, метафори і метаморфози у листівках Юлії Стахівської

04.10.2010 3 Автор:

Чому це шкарпетка не може освідчитися в коханні ліфчику? Потяг і тролейбус мати крила й літати? А пташечка плести на зиму теплого светрика дереву? Листівки поетеси, красуні й ретельної працівниці книгарні «Є» Юлі Стахівської про очуднення, метафори і метаморфози, про інший бік навколишнього щоденного життя.

Любуйтеся!

Юля має атестатик Житомирської художньої школи (акурат 4 роки). Але із професійною кар’єрою якось не склалося (може, ще складеться), а періодично робить якісь етюди, начерки. Ну, і ось зовсім щось до станкового живопису протилежне – листівки.

Про витоки свого листівкового мріяння Юля розповідає так: «Десь на весні я була дуууже зла після роботи. А мій хлопець, Олег, порадив намалювати цю злість. Я намалювати дуже милого звіра. І написала «Злюцар». Ми розміялися. А потім ці злюцари і добрюцари почали собі приходити будь-коли. І навіть без поважних причин».

Малює акварелькою, тушшю, олівецем і грішить гелевою ручкою – «хоча мій учитель би цього не пережив». Подальші мрії – оформити дитячу книжку.

Такі талановиті листівки просто зобов’язані бути в асортименті книгарень, різних сувенірних магазинів і прочая. І Юля планує цим займатися і надалі.

Листівки поки що продаються на Подолі:

  • книгарня «Смолоскип», Межигірська, 21;
  • у магазині одягу «Sister’s», Межигірська, 12;

Трохи згодом мають бути в мережі  Книгарнь «Є»  і в інтернет-магазині «Бамбук», а також їх можна замовити за адресою husincards@gmail.com.

Ціна: 5-8 грн.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. перуцька
    04.10.2010 в 2:27 pm

    я люблю з мухою і слоником)

  2. irkopupirko
    04.10.2010 в 5:33 pm

    огаога і я

  3. huhamohovynka
    05.10.2010 в 12:40 pm

    А мені подобається найбільше із яєшнею, що вкрила вилочку, і з деревом, якому плететься теплий светрик, рукавички. деревам ж холодно – вони голі зимою.

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe