Читомо > Новини > Молодим поетам і прозаїкам

Новини

Молодим поетам і прозаїкам

14.09.2011 0 Автор:

На Форумі видавців у Львові (16-18 вересня) літературний клуб «Маруся» презентує книгу «Літня літературна школа 2011. Альманах», опубліковану видавництвом «Крок» (упорядник Дмитро Стретович). До альманаху увійшли тексти 30 найкращих учасників цьогорічної літературної школи. Кожен текст дизайнер стронґовський проілюстрував дудлами – малюнками від руки авторів.

У презентації візьмуть участь лектори ІІ Літньої літературної школи: Завен Баблоян, Олександр Гаврош, Богдана Матіяш, Антон Санченко, Гриць Семенчук, Ілля Стронговський, а також учасники і організатори Літшколи. Відвідувачі зможуть поспілкуватися з авторами, почути авторські читання уривків творів, взяти автографи та сфотографуватися.

Презентація книги відбудеться: 16 вересня о 16:00 у виставковому наметі видавництва «Крок» на пр. Свободи та 18 вересня також о 16:00 в книгарні «Є» (пр. Свободи, 7).

Подробиці про книгу та її презентацію можна дізнатися на офіційному сайті «Марусі» або за телефоном: 068 803 24 97 (Дмитро Стретович).

Охочі побачити своє ім’я серед авторів збірки творів молодих і перспективних талантів мусять поквапитися. До 10 жовтня видавництво «Крок» у співпраці з поетом і громадським діячем Юрієм Завадським приймають заявки молодих поетів Львівщини, які бажають долучитися до створення антології «Рай До Лі». Поети зможуть опублікувати свої твори та взяти участь у зустрічах з учасниками проекту в культурних центрах України.

Свої твори (не менше 10), інформацію про себе та фотографію надсилайте за електронною адресою: zbirka20@meta.ua, pusatu@yandex.ua. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 0979726387 (Катя Фігура), 0978045500 (Соломія Ковалів).

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe