Читомо > Новини > Мардж Сімпсон – секс-символ листопада

Новини

Мардж Сімпсон – секс-символ листопада

11.10.2009 2 Автор:

Фанати й читачі легендарного x журналу Playboy завжди з нетерпінням чекають не те, що потримати нове число у долонях, але першими побачити свіжу обкладинку. А конкретніше – хто туди потрапить цього місяця? Для називання такого персонажа існує навіть спеціальний новотвір (який, в принципі, не такий вже й новий) – Playboy Covergirl.

Дівчина з чергової (листопадової) обкладинки вразить навіть справжніх гурманів-еротоманів. Адже вона – Мардж Сімпсон, перший мультиплікаційний персонаж, який з’явиться у Playboy у ролі covergirl. “Мерилін Монро..! Мадонна..! Мардж… вона прекрасна!” – говорить розчулений редактор Playboy Джиммі Джелінек (Jimmy Jellinek), який вирішив присвятити героїні не тільки почесне обкладинкове звання, але й три сторінки журналу. Для цього Playboy співпрацювали безпосередньо із головним творцем Мардж та усього її сімейства, мультиплікатором і художником мультсеріалу “The Simpsons” Метом Грейнінгом (Matt Groening).

Саме так у 20 річницю подружнього життя Сімпсонів (та, відповідно, 20-річчя мультика) автори серіалу та автори Playboy спробують розкрити чуттєву сутність Мардж. Все це – в матеріалі “Диявол всередині Мардж Сімпсон” (“The Devil in Marge Simpson”)

 

marge_simpson

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Рамон
    18.10.2009 в 2:40 pm

    Вона заслуговує на це, вона дійсно дуже сексуальна 🙂

  2. Машуня :)
    06.11.2009 в 11:13 pm

    Оце круть!

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe