Читомо > Новини > Кімната нічних жахіть редактора

Новини

Кімната нічних жахіть редактора

10.04.2012 0 Автор:

Кожній людині хоча б раз у житті снилися жахи. Від найбанальнішого дитячого – уночі тебе викрадає Хоха й аж до дорослих страхів, які в кожного різні.

А які кошмари можуть приснитися редакторові? Звичайно ж, помилки. Тобто коли їх дуже багато. І вони тиснуть звідусіль: зі шпальт безграмотних газет і журналів, зі страхітливих книжок “в авторській редакції”, із розмальованих стін у під’їздах, із графіті на парканах, із радіоприймачів із нещирими голосами, які ламаною напівмовою-напівсуржиком бажають вам гарного дня, із записів засідань Верховної Ради, де наші депутати розповідають про “кровосісів” і “Анну Ахмєтову”, із телеекранів, від тупої реклами на яких у вас просто в’януть вуха. А якщо до цього всього ще й додати газетно-журнально-книжкові вирізки з текстовими огріхами, помилки при автоматичному перекладі, відсутність елементарної словесної культури наших депутатів та журналістів, то отримаємо справжній мікс нічних жахіть редактора.

Якщо вам ще жодного разу таке не “являлося у сні”, то ласкаво просимо на виставку помилок у ЗМІ! Вхід тільки для сміливців.

Де: вул. Мельникова, 36/1, Інститут журналістики, Скляна зала.

Коли: 27-28 квітня 2012 року з 12.00 до 20.00.

Якщо у вас є цікаві помилки й ви бажаєте поділитися ними, то пишіть нам на скриньки:

Вікторія Кравчук (vika_vsr@ukr.net)

Ольга Комиз (olyakomyz@ukr.net)

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe