Читомо > Новини > «Грані-Т» спонукає до читання з «Укрпоштою»

Новини

«Грані-Т» спонукає до читання з «Укрпоштою»

06.10.2010 0 Автор:

8 жовтня об 11:00 в інформаційній агенції УКРІНФОРМ (вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню пошти та старту Всеукраїнського фотоконкурсу «Я читаю з Укрпоштою!»

Учасники прес-конференції:

  • Голишев Костянтин Михайлович – начальник прес-центру Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;
  • Шахнік Тетяна Володимирівна – директор видавництва «Грані-Т»;
  • Зірка Мензатюк – українська письменниця.

Конкурс приурочений до святкування 9 жовтня Всесвітнього дня пошти та 2 лютого – дня створення Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Коротка історична довідка:

9 жовтня світове поштове співтовариство відзначає Всесвітній день пошти на честь історичної дати 9 жовтня 1874 року, коли було укладено Бернську угоду, яка започаткувала Всесвітній поштовий союз (ВПС) із штаб-квартирою в Берні, столиці Швейцарської Конфедерації.

Усі країни-члени ВПС, зокрема й Україна, яка увійшла до його складу ще в 1947 році, з нагоди Всесвітнього дня пошти проводять у себе низку заходів, мета яких — ознайомити широкі верстви населення з діяльністю та завданнями ВПС, поширити відомості про соціальне та економічне значення поштових служб у державі та світі, ще раз привернути увагу споживачів до поштових послуг та проблем галузі.

Усі попередньо акредитовані журналісти отримають у подарунок книги видавництва «Грані-Т»

Акредитація за телефонами: (0 44) 200 12 58, (097) 910 01 11

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe