Читомо > Новини > Джордж Мартін обіцяє нові книжки про Вестерос у 2018 році

Новини

Джордж Мартін обіцяє нові книжки про Вестерос у 2018 році

25.07.2017 0 Автор:

Вкінці 2018 року або на початку 2019-го мають з’явитися друком книжки «Полум’я та кров» та «Вітри зими» Джорджа Мартіна. Про це повідомив сам автор у своєму блозі.

«Полум’я та кров» — перша книжка тритомника, який розповість читачам повну історію династії Таргарієн. Пан Мартін зазначає, що матеріалу накопичилося так багато, що розповісти все в одній книжці просто не вдасться.

«Вітри зими» — роман, який стане передостанньою частиною циклу «Пісня льоду й полум’я», на якому засновано серіал «Гра престолів».

«Яка з книжок вийде першою, на даний момент сказати складно, але я дійсно думаю, що ви отримаєте від мене в 2018 році книжку про Вестерос (один із континентів всесвіту «Гри престолів»)… і хто знає, може навіть дві», — написав автор у своєму блозі.
.

Game_of_thrones-logo
.
«Пісня льоду й полум’я» — серія епічних фентезі-романів відомого американського письменника і сценариста Джорджа Мартіна. Започаткована ним 1991 року, була задумана як трилогія; потім автор зрозумів, що жодна з книг епопеї не вміщається в один том, і вирішив розділити кожну з них на дві.

Читайте також: Cеріали, що народилися із книг

Між першими трьома книжками та наступними частинами планувався проміжок у п’ять років сюжетного часу, події яких мали згадуватися в наступних трьох книжках, однак під час написання четвертого тому Мартін зрозумів, що ці спогади займають забагато місця, і вирішив написати сьому книжку. Зараз серія нараховує п’ять опублікованих томів.

До епопеї також входять три повісті-приквели, серія повістей, що містять додаткові сцени до основних творів, і ще кілька запланованих творів. Один із цих додаткових творів був відзначений премією Г’юґо. Серію перекладено більш ніж 20 мовами. Четвертий том епопеї увійшов до списку бестселерів The New York Times. Серія швидко набула світової популярності: станом на грудень 2005 року тільки в США було продано 2,2 млн примірників перших чотирьох томів.

Читайте також: Книжку Джона Толкіна «Берен і Лютіен» опублікували через 100 років після задуму

Зображення: vseprovsih.com.ua, geekcity.ru

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe