Читомо > Новини > Дитяче чтиво нового формату

Новини

Дитяче чтиво нового формату

13.09.2011 0 Автор:

Як причарувати дитину віршами? У сучасному світі високих технологій дитяча книга мусить виходити на новий рівень. У 2009 році тернопільське видавництво «Сорока-білобока» випустило дитячу книгу нового покоління «Мої улюблені вірші».
Це відео-збірка віршів на DVD – популярні дитячі вірші не лише озвучені, а й супроводжуються чудовими анімаціями, які рухаються. Щось середнє між мультфільмом, аудіо-книгою і звичайною ілюстрованою книгою.

Озвучка віршів у виконанні Олега Бокова і Тетяни Сільченко та музичний супровід приємні для слуху і мають заспокійливий ефект для дитини. Вірші сприймаються органічно і добре запам’ятовуються. Добірка віршів включає твори таких українських поетів, як Наталя Забіла, Олександр Олесь, Платон Воронько, Микола Вінграновський, Михайло Стельмах, Ліна Костенко та інші.
Хоч відео-книга й позбавлена характерного для мультфільмів «драйву» – адже намальовані герої віршиків лише рухають весь час якимись частинами тіла – картинки захоплюють дитячу увагу і змушують по-новому подивитися на улюблених мультиплікаційних героїв.
Окрім «Моїх улюблених віршів», видавництво випустило ще одну відео-книгу – «Абетка імен». Це збірка віршів молодої поетеси Наталі Гуркіної з аудіо- та відео-супроводом.

На відміну від традиційних видавництв, «Сорока-білобока» спеціалізується на випуску навчальних та ігрових комп’ютерних програм на компакт-дисках. Серед продукції тернополян можна знайти мультфільми, розвиваючі диски для школярів та дошкільнят, аудіо-книги.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe