Читомо > Новини > Хто-хто презентуватиме свої проекти на «Параді видавничих ідей»?

Новини

Хто-хто презентуватиме свої проекти на «Параді видавничих ідей»?

26.04.2012 0 Автор:

Якщо б усі 64 роботи, які були надіслані на конкурс студентських та молодіжних проектів, оживити,  поставити в ряд і вказати напрямок руху – вийшов би справжнісінький видавничий парад. Так-так, цього року електронну скриньку штурмовиків добряче засипали повідомленнями про бажання взяти участь у «Параді видавничих ідей». Жаль, що правила надто суворі, і ми були змушені відібрати лише по три учасники у кожній номінації. Тож, можна привітати фіналістів!

У номінації «Книжкові видання» ми чекатимемо учасників із такими проектами: «Острів Джарилгач» (Дзивульський Роман), «Маленький принц. Книга на зиму» (Красненко Оксана), «Київ-Лейпциг. Погляд на місто та освіту» (Ганна Чертова, Юрій Бажан, Катерина Козій).

Із електронних видань у фінал відібрали «LITZEPPELIN» (Христина Тульчинська), «Сіль» (Юлія Капшученко, Василь Возняк) та «Брик-а-брак» (Наталя Грезіна, Владимир Новіков та інші).

Чекаємо на учасників із альтернативними проектами «Уроборос» (Юля Рисіна), «Листи про Київ» (Марчук Марина), «Втрачений Київ» (Мишанська Олена).

Із пресою взагалі був аншлаг – нам надіслали настільки багато цікавих та оригінальних проектів, що ми відібрали для презентації аж чотири: «Whoдожники» (Цимбаліст Ольга), «Креденс» (Задорожна Анастасія, Гриценко Юлія), «#Город» (Катерина Яковленко), «Артикль» (Іра Алещенко).

Пройти у фінал – це ще не означає перемогти. Учасники зараз мають докласти усіх зусиль і підготуватися до презентації у форматі печа-куча. А тим, хто хоче надихнутися гарними ідеями, нагадаємо, що презентації розпочнуться о 14.00: 27 квітня обиратимуть найкращих у номінаціях «Книжкові видання» та «Електронні ЗМІ», а 28 – «Альтернативні проекти» та «Друковані ЗМІ».

На жаль, багатьом учасникам ми змушені були відмовити у презентації своїх видавничих проектів. Та це нехай не заважає їм вдосконалюватися – можливо, саме вони наступного року стануть фіналістами чи навіть переможцями «Параду…».

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe