Читомо > Акції > Дискусія «Дуже жива книжка: інтерактивні електронні книжки»

Акції

Дискусія «Дуже жива книжка: інтерактивні електронні книжки»

25.04.2012 0 Автор:

Книжки, що співають, пищать, стукають і дзеленчать. Книжки, які можна читати і в які можна грати. Книжки, що говорять іноземними мовами й самозамальовуються.

27 квітня о 12.30 розпочнеться дискусія про дуже живі книжки, що і відкриє Третій фестиваль молодих видавців і редакторів.

 

Учасники:

  •  Антон Санченко, письменник, ініціатор ресурсу «Аvtura.com.ua» розповість про досвід творення піксельної автентики «Нарисів бурси», Джошуа Слокама «Навколосвітня подорож вітрильником наодинці», а також зовсім свіжого живого видання «Його зовуть Міша…, або зорі в макаронах».
  •  Назар Дольний, представник компанії «Елекс», відшукає переваги, недоліки й підводні камені інтеративних книжок, поділиться розробкою проекту електронно-навчального ресурсу для школярів першого класу російських шкіл з розв’язком задач, збереженням статистики, контролем тривалості перебування дитини перед комп’ютером.
  •  Ольга Черепанова, директор видавництва «Glowberry books» покаже інтеративні «Книжку-з’їжку», «Мама поспішає додому», «Кишенькові речі» тощо.
  • Тарас Малкович, поет, представник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», продемонструє  «Вовченятко, яке запливло далеко в море» для iPad. Купа пригод чекає не тільки головного героя книги, а й читача, який візьме до рук книжку.

З приводу акредитації звертайтесь до Оксани Хмельовської, 066 117 30 18.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe