Читомо > Новини > Яка ж обкладинка є найкращою?

Новини

Яка ж обкладинка є найкращою?

18.12.2009 0 Автор:

На сайті ІРРП (Інститут розвитку регіональної преси) стартував проект на визначення найкращої обкладинки, правда, не книжкової. А журнальної і газетної. Мета проекту – зібрати на сайті приклади опублікованих перших сторінок газет й обкладинок часописів, а також визначення шляхом щомісячного голосування відвідувачів сайту переможців. Поки що голосування проходить не надто активно, та й шпальти/обкладинки, які змагаються у конкурсі, не надто цікаві. Голосування за найкращі листопадові обкладинки й перші шпальти розпочалось 15 грудня, а триватиме до 31 грудня цього року. Ви можете долучитися як своїм голосом, так і пропонуванням свого варіанту журнальних і газетних претендентів.

Порядок розміщення:
1. З 1 по 15 число кожного місяця у відповідному розділі розміщуються роботи попереднього місяця. (Наприклад, з 1 по 15 грудня розміщуються шпальти (обкладинки), опубліковані в листопаді.
2. До участі в конкурсі приймається тільки одна шпальта (обкладинка) за місяць, яку сам учасник вважає найкращою.
3. У разі розміщення декількох шпальт (обкладинок) від одного видання до участі в конкурсі буде прийнято останню, а всі раніше завантажені будуть видалені.

Журі конкурсу:
1. Оцінюють перші шпальти (обкладинки) всі відвідувачі сайту.

Голосування:
1. З 15 числа і до кінця поточного місяця проводиться голосування за роботи, опубліковані минулого місяця. (Наприклад, з 15 по 31 грудня голосуємо за шпальти (обкладинки), опубліковані в листопаді.
2. Голосувати можна за будь-яку кількість шпальт (обкладинок)
3. Голосувати за одну шпальту (обкладинку) можна один раз.

Визначення переможця:
1. Переможець визначається автоматично за результатами голосування на сайті www.irrp.org.ua.
2. Переможцем вважається робота, що набрала найбільшу кількість голосів під час голосування.
3. Кандидатура переможця може бути оскаржена учасниками конкурсу в разі підозри його в несумлінній участі у конкурсі і голосуванні

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe