Читомо > Без розділу > Під кожною сходинкою – книжкова полиця

Без розділу

Під кожною сходинкою – книжкова полиця

28.11.2010 5 Автор:

Тепер не потрібно боятися, що вас поглине лава знання чи затопить море книг. Вихід знайдено. Залишаться живими і люди, і книги.


Для книгоманів справжня проблема завжди – це розміщення книг. Знайти куди їх помістити, якщо назбирався невеличкий стосик  – це не проблема, а от якщо стосик перетворюється на цілу гору? І ця гора загрожує власникам помешкання зменшенням житлового простору та місця для речей не таких вічних, як книги?


Для цього потрібно проявити трішки фантазії та все обдумати. Лондонські любителі книг знайшли вихід: бібліотека у вигляді драбини. На кожній сходинці – поличка. Ну чим не варіант для сортування різних видів, жанрів літератури, аудіо- і відеокниг, прочитаних примірників і тих, які ви тільки плануєте прочитати?

Вигляд до того ж доволі символічний. Від нижньої сходинки до вершини ви ніби підкорюєте вершину мудрості. Та й символіка, погодьтеся, приємніша, ніж поїдання граніту науки.

Ольга Ніколайчук

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Лев Грицюк
    28.11.2010 в 2:20 pm

    Оце тєма! 🙂

  2. jane.right
    28.11.2010 в 6:09 pm

    круто)

  3. Анна
    02.12.2010 в 1:32 am

    цікаво. головне – не наступити на яку-небудь книжку, поки крокуєш до іншої)

  4. Julie
    04.12.2010 в 7:39 pm

    з дебютом, Олько)))

  5. Арина
    06.12.2010 в 11:52 pm

    а пыль, как собирать пыль? За ногами ее немало носится. Пылесосом и враскорячку между ступенечками 🙁 Но смотрится и вправду отлично, хочется и себе такую лесенку, но – см. начало поста:)

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe