Читомо > Новини > Книжкова аромотерапія

Новини

Книжкова аромотерапія

17.07.2012 0 Автор:

Відтепер справжнім книгоманам і книжковим фетишистам не обов’язково щоразу купувати нову книжечку для того, щоб вдихнути чарівні пахощі щойно віддрукованої книги, адже з’явились парфуми Paper Passion.

Ідея створення цієї дивовижі належить працівникам Wallpaper* magazine, а втілили її відомі парфумери Гез Шоен та Герхард Штайдл. Простий та вишуканий дизайн розробив Карл Лагерфельд. І дизайн цей цілковито «книжковий». В оздобленні домінують чорний та білий кольори, що власне і асоціюються із надрукованим на сторінці текстом, книжкою, книгодрукуванням… Щоправда додано й червоний акцент: стрічку, на якій вказано «читацьку адресу» — for booklovers.

Далі  — цікавіше. Паковання виготовлено, звісно ж, у вигляді книги, щоправда із прорізаними сторінками, в яких сховано заповітну пляшечку. На думку творців Paper Passion, цей аромат здатний розслабити людину так, наче вона й справді читає книгу. Зраділи новинці не лише прихильники традиційної книги, а й любителі модних гаджетів, які рекомендують розпилювати аромат під час читання е-буків.

Ольга Ренн
Світлини з сайтів Steidl та Wallpaper* magazine 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe