Читомо > другорядні, верх > Детальна програма курсу «Як видати книгу»

другорядні, верх

Детальна програма курсу «Як видати книгу»

02.07.2014 0 Автор:

12-13 липня в Києві провідні українські видавці проведуть для молодих авторів курс «Як видати книгу». Програма курсу складається з 16 годин лекційних та практичних занять. Реєстрація учасників триватиме до 8 липня включно.

Спікери курсу «Як видати книгу»: письменники і директори видавництва «Зелений пес» брати Капранови; головний редактор найбільшого в Україні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» Світлана Скляр; літературознавець і директор видавництва «Смолоскип» Ростислав Семків; видавничий менеджер і перекладач Завен Баблоян; літературний агент Юка Гаврилова.

Детальна програма:

Ростислав Семків на лекції «Ефективна співпраця з видавцями: покрокова інструкція» розкаже про «внутрішню кухню» книжкового ринку, які є ефективні шляхи для видання власної книги; про успішний шлях автора до видавця та інші т

аємниці співпраці між літератором і видавництвом.

Завен Баблоян на лекції «Пропозиція, від якої важко відмовитися: що цікавить видавця?» поділиться, як правильно та раціонально презентувати рукопис видавцям, виходячи з того, чим є сучасне видавництво і як воно функціонує. Слухачам також буде запропоновано потренуватися в підготуванні такої пропозиції.

Світлана Скляр на лекції «Як видавництво бачить молодого автора» поділиться практичними порадами щодо тактики спілкування молодого письменника з видавцем.

Юка Гаврилова на лекції «Договір між автором та видавництвом: деталі вирішують усе» розкаже про авторське право, «підв

одні течії» правової сторони співпраці з видавництвами, на що звертати увагу в авторських договорах, та яких помилок уникати.

Юка Гаврилова на лекції «Видавець мене не бачить. Декілька способів стати помітним» розкаже, як навчитися розуміти видавничі потреби, та поділиться інструментами, як зацікавити потенційного видавця

Брати Капранови на майстер-класі «Що робити з книжкою після друку: ефективне просування і PR» поділяться ефективними інструментами книжкового PR та просування молодих авторів.

На круглому столі «Які ру

кописи обирають видавці?», участь в якому візьмуть директори найбільших українських видавництв, поділяться критеріями і вимогами до текстів кожного видавництва, які жанри, стилі і теми сьогодні цікавлять видавців.

Також учасники закріплюватимуть отриманні знання і досвід під час практичних завдань.

Як взяти участь?

Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ: http://goo.gl/ueAkRO Прийом заявок триває до 8 липня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 300 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, обіди, роздаткові матеріали тощо).

Дати і місце проведення: 12-13 липня 2014 р. (з 10:00 до 18:00), Музей книги і друкарства України (Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9)

Організатор: Центр літературної освіти

Організаційний партнер: Музей книги і друкарства України

Книгарні-партнери: Смолоскип, Читайка, Чулан, Купідон, мережа книгарень «Є»

Інформаційні партнери: ART Ukraine, LB.ua, Платформа, Korydor, Лови Момент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Litfest, Арт-Вертеп, Українська культура, Майстер Клас, Лавка Бабуїн

Детальніше про проект читайте за посиланням: http://goo.gl/hc0GME

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe