Читомо > Календар подiй > Сашко Дерманський презентує «День народження привида»

Календар подiй

Сашко Дерманський презентує «День народження привида»

12-03-2017 | 15:00
м. Київ, літпаб «Крапка Кома», вул. Антоновича, 14

При вході ви кажете, що прийшли на День народження Привида, і спускаєтеся у справжнє підземелля, там вас зустрічатиме справжній ПРИВИД (кумедний, правда, тож не лякайтеся:)

Вхід вільний. Ну і вам підказка: оскільки це все-таки День народження книжки Сашка Дерманського, то ви ж знаєте, з чим приходити (з усмішкою точно:) Чекаємо усіх маленьких і великих прихильників творчості Сашка Дерманського!

На презентації книжки ви матимете можливість придбати книжку Сашка Дерманського «День народження привида» за видавничою ціною

П.С. А поки ви готуєтеся до цього Дня народження, то пропонуємо вам трішки погратися в привидів: придумайте собі образ привида і сфотографуйтеся в цьому образі! Фото можете викладати в цій події – чекаємо! Той, чий привидяцький образ буде найоригінальнішим і сподобається Сашку Дерманському, отримає в подарунок нову книжку Сашка «День народження привида» (і до речі, ваші образи можуть навіть стати прототипами наступної книжки Сашка Дерманського про привидів, тож майте собі на увазі:)

Подія на Фейсбуці

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe