Читомо > Різдвяна вітрина новинок > Дитячі святочні книжки > Життя та пригоди Санта-Клауса. Л. Ф. Баум

Дитячі святочні книжки

Життя та пригоди Санта-Клауса. Л. Ф. Баум

19.10.2017 0 Автор:

Баум Л. Ф. Життя та пригоди Санта-Клауса / Л. Ф. Баум ; перекл. Анатолій Саган. – Тернопіль : Навчальна книга – Богдан, 2017. – 112 с. ISBN: 978-966-408-432-8

Ця дивовижна різдвяна книга з’явилася друком у 1902 році. Вперше читали її діти, котрі були ровесниками наших прабабусь. І ось через 100 із хвостиком років вона прийшла до української малечі. Про що ж у ній йдеться? Звичайно, про Санта-Клауса і його подарунки, про різдвяні дива та про багато-багато інших цікавинок. Книга посіла перше місце на конкурсі «Книжковий дивосвіт України» у номінації «Краща дитяча книжка» на ХІ Київському міжнародному книжковому ярмарку «Книжковий світ-2008».

 Ціна: 69 грн

Замовити книжку

«Як ви пригадуєте, в ті часи, коли ще Клаус не ходив по світу, ніхто з дітей навіть не підозрював, яка це радість – мати власну іграшку. Вам не важко буде також уявити, як раділи в тих оселях, до яких заходив цей добряк, як люди щодня із теплотою в голосі згадували Клауса та щиро раділи з його добрих справ. Щоправда, про великих воїнів, могутніх королів та мудрих учених у ті часи все-таки говорили частіше, зате нікого не згадували з такою любовю, як Санта-Клауса, бо тільки він один виявився настільки безкорисливим, щоби присвятити своє житя щастю інших людей. Добрі справи живуть довше, ніж великі битви, королівські укази чи наукові трактати, бо вони ширяться по світу, на всьому залишаючи свій відбиток, а їхня слава передається з покоління в покоління»

 

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe