Читомо > Мапа > Таємне володіння суворого львівського бібліофіла

Мапа

Таємне володіння суворого львівського бібліофіла

10.05.2010 2 Автор:

Вид Книгарня

Клас Таємна книгозбірня

Повна назва Крамниця «Рідкісна книга»

Місце популяції м. Львів, вул. Федорова, 21

[geo_mashup_map]

Період Залежить від часових можливостей і бажання господаря

Еволюція Належить книгарня бібліофілу Анатолію Недільському. Колись він був журналістом, потім політиком. А коли спробував справжній смак життя, вирішив почати його наново, без прожитих уже помилок. Тепер він цілком відірваний від світу: не читає періодики і не дивиться телебачення. Каже, що нічого вартісного в журналістиці в наш час нема. Навіть із журналістами не спілкується. То правда.

Я, на свою біду, натякнула йому, з якою метою завітала у його таємне книжкове володіння. Після моїх слів пан Анатолій навідріз відмовився розмовляти. Навіть старався позбутися мене шляхом випхання за двері. Добре, що потім таки вдалося продовжити розмову. Так-от, зараз пан Анатолій дуже сумує за дев’яностими роками. Тоді можна було писати все, що хочеш донести до людей. Зараз все не так. Саме з цієї причини власник крамниці «відірвався» від світу і от уже 9 років займається продажем рідкісних літературних видань.

.

3_ridkisna.

4_ridkisna.

Асортиментність Довоєнні антикварні книги, які важко знайти будь-де.

Пошук Люди, які відвідують книгарню, завжди знають, чого хочуть. При потребі пан Анатолій завжди допоможе знайти бажане.

Типовий читач Утворилося вже певне коло відвідувачів. Це, як правило, львівські колекціонери. У крамниці вони завжди знаходять потрібний їм товар, за який згодні залишити нічогеньку плату.

Цінова політика Пан Анатолій просто сказав, що дорого. (Мабуть, я не дуже була схожа на потенційного покупця).

.

5_.

6_ridkisna.

Зовнішні ознаки Прозорі скляні двері крамниці завжди зачинені. Перед входом треба подзвонити в домофон і повідомити про те, хто ви і з якою метою прийшли. А щоб не турбували допитливі перехожі, на дверях висить табличка з таким написом: «Вхід тільки для бібліофілів».

Такі ось суворі львівські любителі книг.

Ірина Павлюк,

спеціальний кореспондент зі Львова

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. abyrvalg
    11.05.2010 в 8:52 am

    Останнє речення – дуже смішне з огляду на ситуацію з магазином. Цікаво, що львів’яни казали мені, що “Рідкісна книга” є бібліотекою, в яку дуже складно отримати абонемент, будь ти навіть академіком.

  2. 11.05.2010 в 9:03 am

    чим же воно смішне. ти ж щойно його підтвердив

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe