Читомо > Новини > Книги можна читати по телевізору

Новини

Книги можна читати по телевізору

18.02.2010 1 Автор:

У цьому допоможе бездротова ТБ-лупа Wireless Page To TV Magnifier. Такий пристрій рекомендується людям із поганим зором і тим, хто не може довго сидіти за книжкою через головний біль (бідні люди! – ред.).

Бездротова ТБ-лупа, переносить текст у збільшеному форматі на екран телевізора. Зовні вона схожа на комп’ютерну мишу і, начебто, зручна для використання. Читач просто водить мишкою по книжковій сторінці, а потім гаджет по бездротовому каналу направляє дані на базу, підключену до телевізора, а звідти зображення сторінки транслюється на екран.

.

3TV

Сканер, що оцифровує картинку з роздільною здатністю 655 х 488 пікселів, дозволяє передати на екрані будь-які нюанси зображення. У такий спосіб можна буде читати не тільки книги і газети, але й листи. Підійде новинка і для того, щоб розглядати дрібні малюнки. Шрифт і зображення збільшуються залежно від діагоналі екрану. Так, на екрані розміром 14 дюймів картинка розтягнеться вдесятеро, а при діагоналі 32 дюйми можливі 28-кратне збільшення.

Придбати таке щастя можна за $150 у магазині Hammacher Schelmer, який окрім цього пропонує й інше читацьке приладдя – окуляри із вмонтованими ліхтариками, утримувач для книжки, який зможе тримати її прямо перед очима. Це все, звісно, здається збоченням, але у багатьох випадках фізичних вад – можливо, вихід.

.

4lupa.

5lupa

.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Pingbacks/Trackbacks

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe