Читомо > uncategorized > Про сусідів і людей

uncategorized

Про сусідів і людей

19.07.2013 0 Автор:

Коли йшлося про ведення тут блоґу, про періодичність ми не говорили. Тобто її в принципі не буде. Тому я собі вирішив, що будуть матеріяли, будуть і пости. Навіть якщо матеріяли будуть часто.

Спочатку про погане, тобто про сусідів.
Мені після цього дуже хочеться матюкатися, але я не матюкаюся. Скріншот із блоґа Сєрґєя Корнєєва. Це російська реальність. Українська реальність проявилася в тому, що Фоліо цю книгу вже видало. Все одно ніхто не читатиме — ні цензура, ні читачі. Там, де російська влада гіпер… гм… турботлива, українській байдуже.
Ну а на Заході… На Заході, наприклад, чудова книжкова дизайнерка Гелен Єнтус оновила свій сайт. А щоб дати зрозуміти масштаб таланту — осьо одна з найвідоміших її обкладинок:
І в якости ексклюзиву, подаю сторінку з пречудової книги PENGUIN 75 Designers, Authors, Commentary (так, перефотографував з власної бібліотеки, це, до речі, окрема тема — відгукуватися про проф. літературу), де можна прочитати коментар Гелен про роботу над обкладинкою.
Про українців же несподівано добра звістка прийшла з Літакценту:
наостанок – хоч це й не стосується власне поезії – надзвичайно приємна для мене річ: книжка дуже якісно видана. З першого ж моменту я щиро тішилася розкішшю тримати такий виріб у руках. Коли видавець настільки турботливо ставиться до свого читача, це просто свято в наших сучасних умовах.
Я от собі запланував книгу придбати, видавництво “Artarea” підтримати і якостям порадіти.
Підписуйтеся, ставте лайк, лишайте коменти і підкидайте теми та посилання, які би вам були цікаві.
Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe