Читомо > Акції > Розмалюй футболки книжками й Ґутенберґом!

Акції

Розмалюй футболки книжками й Ґутенберґом!

11.05.2011 2 Автор:

Друзі, запрошуємо вас відвідати під час фестивалю «Штурмові загони Ґутенберґа» творчо-художній захід, який полягає в розмалюванні футболок на книжкову тематику.Спільними зусиллями та завдяки нашим спонсорам (futbolochka.com.ua, vrm.com.ua, компанія «Юниверсал»), ми зібрали для вас 36 футболок.

Частину з них вже цього вечора розмальовують молоді та чарівні художниці: Анна Тісейко з двома подругами, Анна Звягенцева зі своєю подругою та дизайнерка Альона Каплуненко.

Частину не зафарбованих футболок художниці оформлюватимуть 12 травня з 13.00 в скляній залі першого поверху (нашою студентською мовою – стєкляшка), що в Інституті журналістики (вул. Мельникова, 36/1).

Розмальовані акрилом оригінальні футболки можна буде придбати у їхніх авторів за символічну ціну – 50 гривень. Ви також можете взяти свої улюблені речі і довірити їх досвідченим майстрам пензля. Окрім оригінальних малюнків художників, ми зможемо викарбувати вам логотип фестивалю – обличчя славного Ґутенберґа.

Увага! Футболку можна отримати безкоштовно! Для цього – беріть участь у ФБ-КОНКУРСІ!

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Spizh
    13.05.2011 в 12:36 am

    я не думав що із футболками буде такий ажіотаж, деякі хлопці та дівчата й справді їх купували)) це дуже круто, матимуть гарну згадку за символічну ціну.
    А іще крута футболка дісталася Ковальчуку миколі, я б і сам таку тягав би)))

  2. настя
    16.05.2011 в 10:01 pm

    о! а я розмалювала дві футболки(синю і цервону з совою і з біпланчиком) як там вони? продались усі?

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe