Читомо > Новини > У ДТП на Рівненщині загинув журналіст Володимир Карагяур

Новини

У ДТП на Рівненщині загинув журналіст Володимир Карагяур

06.09.2017 0 Автор:

На Рівенщині, в ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин, загинув відомий журналіст і громадський діяч Володимир Карагяур. Про це повідомили друзі загиблого у соціальних мережах.

Аварія сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі. Поліція з’ясувала, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом.

Унаслідок зіткнення загинули четверо чоловіків із легкового автомобіля: Володимир Карагяур, Олександр Маслак (політолог, історик), Олекса Курінний (викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія»), Олександр Ніканоров (політолог) та Сергій Попов (експерт з децентралізації, колишній очільник Офісу реформ Донецької області. Помер в реанімації). На місці пригоди працюють слідчі та експерти.
.

.
Володимир Карагяур
був кореспондентом «Spilno.tv», а також вів передачу на телеканалі «UA:Перший». За часів Революції Гідності 2013-2014 рр. Володимир працював стрімером «Спільнобачення» та був арештований режимом Януковича нібито за постачання пального для протестувальників. Широко відомий у мистецьких колах. Брав активну та постійну участь у багатьох літературних фестивалях.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe