Читомо > Новини > Серіал «Чорне дзеркало» матиме власну книжкову серію

Новини

Серіал «Чорне дзеркало» матиме власну книжкову серію

26.09.2017 0 Автор:

Популярний серіал Чарлі Букера «Чорне дзеркало» матиме свою книжкову серію. Про це повідомляє офіційний сайт видавництва «Penguin Random House UK».

Загалом планується випустити 3 томи, кожен з яких матиме 3 повісті. В першому з трьох томів будуть представлені новели лауреатів премії «Локус» Корі Доктороу, а також Клер Норт та Сільвена Нейвела.

«Чорне дзеркало: випуск I» вийде 20 лютого наступного року. Другий том планується на осінь 2018 року, третій – в 2019-му.
.

black-mirror-white-bear

.
«Чорне дзеркало»
(англ. Black Mirror) — британський науково-фантастичний телесеріал-антологія, створений журналістом Чарлі Брукером. Серіал має похмуру атмосферу та в сатиричній формі демонструє сучасне суспільство й антиутопічні наслідки розвитку технологій. Вперше серіал було показано на каналі Channel 4 у 2011 році.

Цьогоріч «Чорне дзеркало» отримав дві премії «Еммі» за кращий сценарій та найкращий телефільм. Прем’єра четвертого сезону серіалу відбудеться на Netflix в кінці цього року.

Як повідомлялося раніше, вкінці 2018 року або на початку 2019-го мають з’явитися друком книжки «Полум’я та кров» та «Вітри зими» Джорджа Мартіна, дія яких відбуватиметься у Вестеросі — світі серіалу «Гра пристолів».

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe