Читомо > Новини > Розпочалась доброчинна акція із передплати книг для дітей

Новини

Розпочалась доброчинна акція із передплати книг для дітей

01.11.2013 0 Автор:

З 1 листопада по 20 грудня 2013 року Укрпошта організовує Всеукраїнську акцію з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», закликаючи всіх небайдужих до проблеми соціального сирітства в Україні долучитися до добродійності. 

Акція, що відбуватиметься в рамках передплатної кампанії на 2014 рік, має на меті привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати різні періодичні друковані газети і журнали.

Мета акції – передплатити якомога більше друкованих вітчизняних видань дитячої та юнацької тематики для будь-якого соціального закладу України, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Оформити доброчинну передплату можна в кожному з майже 14 тисяч поштових відділень по всій Україні, де нададуть інформацію про дитячі заклади регіону та країни загалом, найповніший перелік видань дитячої тематики тощо. Також інформацію про акцію розміщено на корпоративному порталі Укрпошти (www.ukrposhta.com) та сайті ДП «Преса» (www.presa.ua) в розділі «Акції та конкурси».

Оформити передплату можна також на сайтах УДППЗ «Укрпошта» та ДП «Преса» за допомогою сервісу «Передплата on-line».

Перебіг акції та її результати висвітлюватимуться на корпоративному порталі Укрпошти та на сайтах її філій, у газеті «Поштовий вісник» та інших ЗМІ.

“У 2010-2011 роках акцію підтримали представники підприємств, банків, державних установ, приватні підприємці, а також звичайні люди, котрі не пошкодували коштів і передплатили сиротинцям барвисті та цікаві друковані видання. Серед найактивніших учасників були поштовики, які не лише закликали взяти участь в акції, а й власним коштом передплачували дітям газети та журнали”, – повідомляють в Укрпошті.

Організатори акції сподіваються, що цього року вдасться досягти ще кращих результатів і знову подарувати радість читання багатьом дітям.

“Взявши участь в акції, ви своїм добрим вчинком не лише привертаєте увагу широких громадських кіл до проблем дитячих соціальних закладів, а даєте можливість їх вихованцям читати газети й журнали, а отже, розвиватися”, – йдеться у повідомленні.

Положення про Акцію можна проглянути тут

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe