Читомо > Новини > Посіяне у книжці зерно обов’язково проросте

Новини

Посіяне у книжці зерно обов’язково проросте

07.04.2010 1 Автор:

.Майстри книжкових аксесуарів не зупиняються у своїй фантазії, постійно щось вигадують. Нещодавно вони розробили тривкий вміщувач для iPad, Kindle і MacBook, набагато кращий від своїх попередників. Дизайн новинки робить пристрій для читання книжкою, але це тільки на перший погляд. Погляньте на світлини:

.

11book725

.

7BOOKmacbook

.

8bookstogetheray

.

9bookledge1a

.

Цей кейс у вигляді книжки робиться вручну на замовлення. Ви можете замовити своє ім’я на «палітурці» або «корінці» цієї книжкової містифікації, що робить її унікальним (тобто єдиним у світі) виробом. Такий кейс можна поставити до інших книжок на полиці, й він нічим не відрізнятиметься від них. Вміщувач зручний для 13-дюймових MacBook, MacBook Air, Kindle та iPad. Коштує 90 доларів.

А ось інша фішка – квітковий горщик із книг. Дизайнерська компанія Gartenkulter пропонує, якщо вже і псувати книги, то для того, щоб посадити в них квітку.

.

5gardenkulter5

.

Електронні книги поступово витісняють звичайні, паперові. І, цілком можливо, що в осяжному майбутньому цифрові тексти повністю витіснять друкарські. Але ж як же тоді жити? Як жити без книги, що стоїть на полиці або лежить на столі? Адже це важлива частина життєвої гармонії.

.

6gardenkulter6

.

Компанія Gartenkulter пропонує не відмовлятися від звички споглядати книги на робочому столі. Правда, вона пропонує використовувати їх як горщики для квітів.До того ж, робити це не в невизначеному майбутньому, а прямо зараз. Адже це дуже естетично й оригінально!

Звичайно ж, хороші і улюблені книги для цих цілей використовувати шкода. Але ж у кожного з нас є вдома які-небудь непотрібні фоліанти, які просто лінь викидати.

.

3gardenkulter1

.

Тепер же цей книжковий непотріб можна використовувати з користю для себе і для природи. Його можна не здавати в макулатуру, а вирізати в нім дірочку і посадити симпатичний кактус або яку-небудь іншу рослину. Вийде і мило, і стильно, і красиво, і оригінально. Щонайголовніше, у вас завжди на столі лежатиме книга!

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Jivga
    08.04.2010 в 12:24 am

    як прекрасно! мені якраз треба оновити вазончики. тільки от шкода: непотрібних книжок немає (( тим паче таких товстих…
    а ще можна із книжкових футлярів робити шпаківні чи годівниці для птахів 🙂
    а ще можна переробити непотрібну книгу на стильний фотоальбом, вклеївши туди улюблені фотки, розмалювавши сторінки. Буде таке собі “фото із підписом”. Пішла втілювати ідеї в життя! 🙂

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe