Читомо > Новини > На книжкову виставку у Франції найняли кишенькових злодіїв

Новини

На книжкову виставку у Франції найняли кишенькових злодіїв

14.09.2010 1 Автор:

На найбільшій французькій книжковій виставці «Salon du Livre» агентство «Marcel Paris» провело рекламну кампанію, під час якої невеликі видання непомітно закидали до сумок та кишень відвідувачів. Книжечки забезпечувало видавництво «Editions Points».

Для нестандартного розповсюдження видань спеціально наймалися колишні кишенькові крадії і фокусники. Також у книзі вказувалися інформація, адреса до стенду видавця: «Знайдіть у своїй кишені твори видатних авторів».
За п’ять днів таким способом «розкидали» 1000 книг, збільшивши інтерес до стенду видавця на 30 %. Продажі зросли на 14 %, у той час, як інтернет-сайт видавництва відвідали 60 тис. відвідувачів. (Шкода, що «Читомо» поки що не видає книжок).

Варто відзначити, що агентство «Marcel Paris» не перше, кому прийшла в голову ідея використати спритність рук кишенькових злодіїв. Так званий «put-pocketing» (за аналогією з «pickpocketing», коли злодії не забирали, а, навпаки, підкладали щось в сумки та кишені перехожих, використовувала в минулому році компанія «Британський телеком TalkTalk». Грошові купюри номіналом від 5 до 20 фунтів стерлінгів підкладали до кишені перехожих разом із рекламою.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. jane.right
    14.09.2010 в 8:15 pm

    до речі, пора робити пост-заохочення. хай всі, хто йдуть на день народження, несуть книжку. бук-фешн, йопта.

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe