Читомо > Новини > Студія Mint Type запустила сайт із прямим продажем шрифтів

Новини

Студія Mint Type запустила сайт із прямим продажем шрифтів

29.06.2017 0 Автор:

Київська шрифтова студія Mint Type запустила сайт, на якому можна купити та завантажити авторські багатомовні шрифти. Про це стало відомо 28 червня з офіційної сторінки фундації у Facebook.

Адреса сайту — minttype.com. Для завантаження та купівлі шрифтів потрібна обов’язкова реєстрація.
.


.
На всі шрифти Mint Type діє постійна знижка для користувачів з України – сімдесят п’ять відсотків (тобто в чотири рази). Щоб отримати знижку, потрібно зареєструватися на сайті та відправрити повідомлення поштою або залишити приватне повідомлення на сторінці Mint Type у Facebook. Знижка не сумується з тимчасовими промоціями — застосовується більший відсоток знижки.

Mint Type це незалежна шрифтова студія, що знаходиться в Києві. Була заснована дизайнером Андрієм Константиновим у 2004 році. Стала першою українською студією шрифтів, що презентувала себе на інтернаціональному ринку цифрової дистрибуції. У 2016 році до Mint Type також приєднався одеський дизайнер Олег Ліщук.

У сетах Mint Type присутні як латинські, так і кириличні версії шрифтів.

Раніше повідомлялося, що проект дизайнера Кирила Ткачова «Луцький шрифт» щодо розробки унікального шрифту міста отримав відзнаку на конкурсі соціальних проектів міста.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe