Читомо > Новини > LibraryThing створює книжкову карту світу

Новини

LibraryThing створює книжкову карту світу

09.01.2010 0 Автор:

Онлайн-сервіс LibraryThing презентував свою нову розробку – епп-додаток для книжковиків “LocalBooks”, навігатор вулицями міста, що показуватиме розташування усіх книжкових точок, і, більше того, роповідатиме про місцеві книжкові події. До бази внесено близько 51,000 локацій (здебільшого книгарень та бібліотек) з усього світу. Ну, майже усього. До сьогодні, наприклад, Україна була чистою і незайманою. Навіть незручно якось.

До речі, якщо зареєструватися на LibraryThing (www.librarything.com) можна трохи окнижити і свій ареал існування. Додаючи книгарню, ви не просто відмічаєте її на мапі, ви також задаєте її електронні координати – адресу сайту, rss. Виходить, що усі книжкові події в Україні можуть транслюватися чи не від однієї лише книгарні “Є”, де електронна комунікація трохи налагоджена.

Ми спробували додати одну з наших локацій до бази LibraryThing Local. Обрали “Сяйво” (http://www.librarything.com/venue/52016), жодної реклами. Серед доступних типів закладів і місць зустрічей також можна знайти чи відмітити, окрім названих, книжкові ярмарки та “комбіновані” локації.

Будемо продовжувати. Приєднуйтесь.

phone_app

irkopupirko

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe