Читомо > Новини > Культурно-подієву програму ХІІ Київського міжнародного книжкового ярмарку скасовано

Новини

Культурно-подієву програму ХІІ Київського міжнародного книжкового ярмарку скасовано

04.11.2009 0 Автор:

Найбільший у столиці книжковий ярмарок, традиційно приурочений до Дня української писемності й мови, проходитиме з 5 по 8 листопада 2009 року у експоцентрі „Спортивний” (вул. Фізкультури,1, ст. м. Республіканський стадіон).

Організатор ХІІ Київського міжнародного книжкового ярмарку – виставкова компанія „Медвін”.  Організатори змушені повідомити, що заплановану широку  КУЛЬТУРНО-ПОДІЄВУ ПРОГРАМУ ВИСТАВКИ СКАСОВАНО  у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та на виконання Указу Президента України та рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 жовтня 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні».

Публічні заходи виставки були розраховані на залучення великої кількості глядачів. Заявлені Програми: книжка і кухня, книжка і спорт, книжка і театр, книжка і кіно, книжка і ЗМІ, книжка і музика, книжка і діти, книжка і образотворче мистецтво, книжка і інтернет, книжка і влада викликали зацікавленість, читачів та преси. Однак організатори виставки дійшли висновку, що в умовах епідемії не мають права ризикувати здоров’ям гостей та учасників. Тому цього разу виставкові заходи обмежаться торгівлею книжками із дотриманням протиепідемічних вимог.

Отже, з 5 по 8 листопада відбудеться традиційний Київський міжнародний книжковий ярмарок. Участь у ньому візьмуть найбільші українські видавництва. У експоцентрі „Спортивний” ви зможете придбати книжки за цінами видавців. Організатори не відмовляються від унікальної культурної програми і обов’язково  організують її на одній з найближчих книжкових виставок.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe