Читомо > Новини > Конкурс карикатури і шаржу ім. Е. Козака продовжується

Новини

Конкурс карикатури і шаржу ім. Е. Козака продовжується

05.12.2012 0 Автор:

До 14 грудня продовжено Всеукраїнський студентський конкурс карикатури і шаржу ім. Едварда Козака.  Тож, ви можете не тільки встигнути надіслати готові роботи, а й ще намалювати нові та – виграти мультимедійний планшет.

Метою конкурсу є актуалізація в сучасних молодіжних творчих середовищах України мистецького гумористичного жанру карикатури. Одним зі зразків для наслідування для сучасної української молоді організатори конкурсу вважають постать видатного українського митця-універсала Едварда Козака (1902-1992), 110-річчя від дня народження якого святкуємо цього року. На своєму творчому шляху Е.Козак працював у численних творчих іпостасях, а саме художника-графіка, карикатуриста, живописця, аніматора, сценографа, публіциста, редактора і видавця. Організатори конкурсу розраховують надати поштовх творчому студентству до проявлення власного мистецького та гумористичного таланту.

Роботи на конкурс приймаються у номінаціях Карикатура та Шарж. Дозволяється вільна тематика та техніка виконання, формат аркуша А3 або А4 (цифровий варіант повинен передбачати можливість друку у зазначених форматах).

Роботи приносьте з понеділка до п’ятниці з 9 до 17 години особисто або поштою за адресою: МІОК, вул. Степана Бандери 32Д, м. Львів, 79013 (в листі адресатом зазначте «МІОК – на конкурс карикатури і шаржу”). Роботи, виконані у цифровому варіанті (оригінали), можна надсилати на електронну скриньку iiec@polynet.lviv.ua з позначкою “На конкурс карикатури і шаржу”. Кожен автор може подавати до п’яти робіт на конкурс.

 Прийом робіт закінчується о 18:00 год. 14 грудня 2012 року.

УВАГА! 
Закликаємо авторів надсилати підписані оригінали власних карикатур та шаржів (у виняткових випадках якісно від скановану копію). Разом із конкурсною роботою просимо подавати інформацію про себе за формою:
1) Прізвище, ім’я, по-батькові;
2) Вік;
3) Навчальний заклад, факультет, курс;
4) Контактний телефон, адреса, електронна пошта;
5) Коротко про себе (за бажанням).

Перше місце у кожній із номінацій – мультимедійний планшет! Учасників очікують цікаві призи. Додатковий приз – переможцю інтернет-голосування у мережі Facebook!

 

Додаткова інформація

Детальна інформація про конкурс на сторінці www.miok.lviv.ua

Актуальна інформація на офіційному блозі конкурсу за адресою: ekozak.blogspot.com та у мережіFacebook: www.facebook.com/konkurs.eko

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефонами:

(032) 258-01-51 та (093) 659-54-32 або на електронну скриньку yatsiv@gmail.com

Організатор: Міжнародний інститут освіти культури та зв’язків з діаспорою  Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК).
Співорганізатори конкурсу: Національний університет «Львівська політехніка», Львівська національна академія мистецтв, Донецький національний технічний університет, Центр «Софійність» ДонНТУ, Громадська організація «Назустріч». Інформаційна підтримка конкурсу  – Всеукраїнська газета «День», Львівська газета, Zaxid.net, студентська газета «Аудиторія», Lviv-online.com, Afishalviv.net.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe