Читомо > Новини > Книжкови логотипи WOLDA 2008-2009

Новини

Книжкови логотипи WOLDA 2008-2009

19.07.2010 0 Автор:

На сайті WOLDA, щорічного (від позаминулого року) конкурсу логотипів, ми вирішили пошукати, скільки ж серед переможців «книжкових» або ж асоційованих із ними знаків. Серед двох номінацій – професійної та аматорської – таких знайшлося лише шість.

Професійна відзнака

knyjkovi_logotypy1 Логотип для Circus of Magazines, інтернет-магазин / колектор журналів найрізноманітнішої тематики (Olivier Courbet, США).

knyjkovi_logotypy3

Логотип для Education International, освітнього проекту із вивчення англійської мови (Logo Orange Design Group, Румунія).

.

Аматорська відзнака

knyjkovi_logotypy2Логотип для Frame Page, компанії, що спеціалізується на підготовці та друці фотозображень (Hahmo Design Oy, Фінляндія)

knyjkovi_logotypy4Логотип для Zaragoza 2016, кандидата на титул Європейської столиці культури (Cubo Diseno, S.L., Іспанія).

knyjkovi_logotypy5

Логотип для Libreria Formatos, книжкового магазину, що спеціалізується на виданнях із дизайну, архітектури та фотографії (Xose Teiga, Іспанія).

knyjkovi_logotypy6
Логотип для Libreria International Bilbao, книгарні, що пропонує видання мовою оригіналу (ZORRAQUINO, Іспанія).

Із наведеного матеріалу висновків щодо стану дизайну чи книжкової справи закликаємо не робити, бо податися на конкурс навіть із некнижковим логотипом коштувало аж 20 доларів. А у нас, буває, і за сам логотип стільки не платять.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe