Читомо > Новини > КМДА з молотка!

Новини

КМДА з молотка!

13.01.2010 0 Автор:

14 січня 2010 року об 11.00

Продається будинок Київської міської адміністрації

Книгарня „Сяйво” оголошує відкритий аукціон з продажу будівлі за адресою Хрещатик, 36, яку тимчасово займає Київська міська держадміністрація.

  • Аукціон відбудеться за адресою: вул Велика Васильківська, 6, у приміщенні книгарні „Сяйво”. Стартова ціна будівлі КМДА складає 200 гривень.
  • До участі у аукціоні запрошуються юридичні, фізичні особи, громадські об’єднання. Заявки приймаються під час аукціону.

Будівля за адресою Хрещатик, 36 належить громаді міста Києва. На теперішній момент її займає Київська міська державна адміністрація.

Будівля має використовуватися для виконання функцій самоврядування в інтересах громади міста Києва.

Однак сьогодні вона використовується з метою особистої наживи чиновників КМДА, депутатів Київради та райрад міста Києва, для незаконної діяльності з метою привласнення майна, яке належить громаді міста Києва, для систематичного порушення прав киян.

Таке використання є НЕЦІЛЬОВИМ.

Керуючись Конституцією України, Законом „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом „Про державну службу”, Законом „Про столицю України – місто-герой Київ”, Законом „Про боротьбу з корупцією”, Законом „Про місцеві державні адміністрації”, Статутом територіальної громади міста Києва та враховуючи НЕЦІЛЬОВЕ використання означеної будівлі київська громада оголошує АУКЦІОН з продажу будівлі КМДА за адресою Хрещатик 36

Організатором аукціону є книгарня „Сяйво”. Ведуть захід Брати Капранови

Гроші, виручені на аукціоні з продажу будівлі КМДА, буде направлено на закупівлю книжок для київських бібліотек.

*Після проведення аукціону КМДА належить у місячний термін звільнити приміщення для передачі новому власнику, визначеному на аукціоні.


До речі, редакція сайту “Читомо” вже склалася і має 278 гривень. Ми сподіваємось заволодіти будівлею КМДА. У нас, до речі, немає свого офісу))) А так зручненько доїжджати було б.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe