Читомо > Новини > Фестиваль дизайну “Корова !!!!” продовжили

Новини

Фестиваль дизайну “Корова !!!!” продовжили

27.12.2009 0 Автор:

До 30 грудня продовжили VI Міжнародний фестиваль дизайну “Корова!!!!”, що проходить у Дніпропетровську. Це форум дизайнерського таланту світового класу, адже учасниками є не тільки українці, а й гості з Росії, Молдови, Узбекистану, Гон Конгу, Тайвані, Німеччини, Португалії. Вперше Фестиваль дизайну “Корова !!!!” пройшов у жовтні 2004 року як виставка робіт найкращих дніпропетровських дизайнерів. За час існування, фестиваль набув статусу міжнародного і значно розширив свою географію.

Хто ще не встиг побачити виставку цьогорічних робіт учасників конкурсної програми фестивалю, COWposter – плакати із зображенням корови, арт-проект “Генетичні досліди доктора Уелс”, виставку соціального плакату; студентський конкурс предметного дизайну “Меблі з гофрокартону” та інші цікаві речі – у того ще є така нагода.

До уваги відвідувачів і журі – плакати, упаковки, листівки, товарні знаки, роботи професійних дизайнерів, художників, дизайн-студій, архітектурних бюро, рекламних агентств, що працюють у різних напрямках дизайну, а також студентські роботи, арт -проекти та інше.

Фестиваль проходить за підтримки: Дніпропетровського художнього музею; Управління у справах сім’ї та молоді Дніпропетровської міської ради; Української асоціація графіків-дизайнерів “4-й Блок” (Харків); Фестивалю дизайну “Стрілка” (Росія); Maximum; Альбому дизайну України “Дизель”, “Дзеркало реклами”, “Реклама & Дизайн”, “Art deadline” ; “Art Ukraine”.

Дніпропетровський художній музей (вул. Шевченка 21), Торговий місто “Вавилон” (ж / м Сонячний, вул. Маршала Малиновського 2).

Нагадаємо, що у травні цього року у рамках фестивалю визначили переможців конкурсу ILLUSTRATION:2009.

Ось найцікавіші з них.

Акатьєва Світлана за книжку “Пригоди Барона Мюнхаузена” (Україна):

ill2009_27m

Бекетова Марина за книжку “Вино з кульбабок” Рей Бредбері (Україна):

ill2009_49m

Elkivity, Lucy за серію ілюстрацій до листівок (Ізраїль):

ill2009_59m


Гайдамака Вікторія за книжку “Старец Паисий” (Україна):

ill2009_45m

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe