Читомо > Акції > «Читомо» та «Казкарка» об’єднуються для популяризації дитячої літератури

Акції

«Читомо» та «Казкарка» об’єднуються для популяризації дитячої літератури

13.07.2016 0 Автор:

Культурно-видавничий проект «Читомо» та блог про сучасну дитячу літературу «Казкарка» оголошують про об’єднання.

«Казкарка» як проект зі своїм баченням та власною редполітикою відтепер публікуватиме свої матеріали на спільній із «Читомо» платформі. Це дасть змогу не тільки об’єднати аудиторії двох сайтів, але й більш ефективно працювати для популяризації якісної дитячої літератури та готувати ще більше актуальних та унікальних публікацій  у культурно-видавничій сфері.

«Ми й далі робитимемо наголос на великому контенті, – зазначає редактор та співзасновниця блогу «Казкарка» Валентина Вздульська. – Це буде аналітика, інтерв’ю, добірки та огляди книжок. Ми працюватимемо з лонгрідами та форматом пояснювальної журналістики».

«Наша мета – об’єднати найкращих спеціалістів та експертів на українському книжковому ринку. Насамперед, для того, щоби надати нашим читачам конкурентну перевагу: публікації на Читомо мають допомогти широкій аудиторії обирати найкраще, а видавцям – це найкраще створювати. Щодо висвітлення “дорослої” літератури я спокійна після приходу Євгена Стасіневича, а тепер можу порадіти і за дитячу книгу»,каже співзасновниця Читомо і координаторка проекту Ірина Батуревич.

Перші публікації спільного проекту можна буде прочитати вже 14 липня.

Блог «Казкарка» засновано в листопаді 2011 року. Це приватна ініціатива редактора й критика Валентини Вздульської та письменниці й дослідниці дитячої літератури Оксани Лущевської. Блог пише для читачів, батьків, учителів, психологів, дослідників, бібліотекарів, видавців про сучасну, актуальну й непересічну літературу для дітей, а також про цікаві студії у сфері теорії та критики дитячої літератури.

Культурно-видавничий проект «Читомо» заснований у 2009 році журналістками та редакторками Оксаною Хмельовською та Іриною Батуревич. Проект створений із метою популяризації мистецтва книговидання і культури читання, в останні роки розширив свою тематику до спеціалізованих публікацій, зокрема й аналітики книжкового ринку, оглядів іноземного досвіду. Сьогодні «Читомо» – найбільший і найпопулярніший книжковий медіапроект в Україні.  

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe