Читомо > Новини > «Антоміми»: книжка, що перетворилась на мобільний додаток

Новини

«Антоміми»: книжка, що перетворилась на мобільний додаток

26.01.2015 0 Автор:

Минулий тиждень ознаменувався появою іграшкового мобільного додатку, створеного за мотивами книжки-картинки від творчої майстерні «Аґрафка» – «Антоміми», яка рік тому вийшла у «Видавництві Старого Лева». Відтепер гра для мовного розвитку (щоправда, поки лише англійського) безкоштовно доступна для платформи iOS.

«Ми познайомилися спершу віртуально, а потім і наживо з керівником компанії Євгеном Шимальським, який окрім усього іншого разом з дружиною є засновниками музичної агенції «Ухо», що проводять неймовірні музичні акції. А Smart Adventure – це компанія чудових фахівців і прекрасних людей, з якими дуже легко працювати. А стосовно авторських прав, то все цивілізовано узгоджено у тристоронньому форматі», – розповідає Андрій Лесів, співзасновник «Аґрафки». – «Це наш перший досвід роботи з аплікаціями для мобільних пристроїв. Дуже цікавий досвід і хотілося б далі експериментувати в цьому напрямі».

Нині триває озвучування і української версії додатку, яку розробник – київська компанія Smart Adventure – обіцяє представити вже в лютому. За словами розробників, версія для платформи Android теж має не забаритись.

slow-antomim

wild-antomim

Безкоштовність доступу досить умовна, зараз «Antomimes» більше схожі на семпл: після кількох етапів розвитку для дитини вам запропонують купити повну версію гри ($2.99). А поки можна спробувати усі три рівні: змусити аґрафчиних монстрів перетворитися на протилежність, побавитися в запам’ятовування, традиційно відшукуючи пари однакових карток, і створити власного монстра за запропонованою ознакою.

Євген Шимальський, керівник компанії Smart Adventure: «Проект орієнтований на західну аудиторію, справді. Українська версія буде тому, що від початку продукт – український, а зробити його рентабельним тут (в масштабі компанії) на iOS/Android поки не вийде. Але це поки – ринок росте, нові пристрої купуються».

Нагадаємо, що книжка «Антоміми» вже увійшла до довгого списку «Рейтингу критика» (2014), оприлюднення коротких списків відбудеться наприкінці січня.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe