Читомо > Новини > Роман Лейбов про Рунет і не тільки

Новини

Роман Лейбов про Рунет і не тільки

31.01.2010 0 Автор:

3 лютого о 19:00 у Будинку Вчених (вул. Володимирська 45-а)  відбудеться лекція доктора філології, доцента кафедри російської літератури Тартуського університету (Естонія), піонера Рунету, письменника Романа Лейбова. А виступатиме він із темою “Сучасна література та Інтернет”. Лектор обіцяє найбільше своєї уваги зосередити на історії та сучасності Рунету, нових можливостях та їхній реалізації, взаємодії з мистецтвом, а також представить майданчик для творчості або радість графомана та підкаже, де шукати літературу.

“Мережа може бути представлена у вигляді єдиного тексту, зв’язаного безкінечними нитками посилань. У такого тексту – колективний “автор”, – гадає пан Роман. А ще лектору прийшла в голову незвичайна ідея – літературна гра “РОМАН”, так званий експеримент спільного написання нелінійної прози.  Про це, мабуть, він охоче розповість під час виступу.

У рамцях проекту “Публічні лекції Політ.UА” будуть проходити виступи провідних учених, експертів, діячів культури рідної та чужоземної. Відеозаписи й стенограми лекцій публікуватимцться  в спеціальному розділі “Політ.ру”, а також на сайті з українським доменом (www.polit.ua).

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe