Читомо > Новини > THE MARKETS: світовий саміт видавців на Франкфуртському книжковому ярмарку

Новини

THE MARKETS: світовий саміт видавців на Франкфуртському книжковому ярмарку

17.10.2016 0 Автор:

Читомо спільно з Франкфуртським книжковим ярмарком продовжують серію публікацій для тих, хто планує ефективно відвідати ярмарок разом з нами. 18 жовтня, за день до відкриття Франкфуртського книжкового ярмарку (19-23 жовтня 2016 року), 300 керівників видавництв та медіа з понад 20 країн зберуться на світовому саміті видавців THE MARKETS. 

На події представлять сім сильних та яскравих видавничих регіонів, професійні інсайти з кожного ринку і можливість отримати інформацію від експертів щодо розширення бізнесу закордон. Сім ринків в центрі уваги саміту-2016: Бразилія, Фландрія та Нідерланди, Філіппіни, Польща, Іспанія, Об’єднані Арабські Емірати й Велика Британія.

Спікери конференції: Стівен Лотінга – виконавчий директор Асоціації видавців (Великобританія), Бодур Аль Касімі – засновник і генеральний директор Kalimat Group (ОАЕ), Каріна А. Боласко – директорка Ateneo de Manila University Press (Філіппіни) і багато інших.

fbf

 Читайте також: Франкфуртський книжковий ярмарок: головні акценти події

Дізнайтеся більше про сім книжкових ринків в центрі уваги на конференції THE MARKETS і чому ми очікуємо, що вони будуть повні енергії та перспектив у книжці «7 динамік видавничих ринків у 2016» Ханни Джонсон і Ерін Л. Кокс, яку ви можете завантажити тут 

Більше інформації про конференцію на сайті 

Придбати квиток на THE MARKETS можна тут 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe